Σελίδες

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει ανθρώπους της πόλης, φακελωμένους και εξαρτώμενους

Σύγχρονος «Ροβινσώνας» δεχθηκε πρόστιμο 50 δολαρίων επειδή δεν έχει «κανονικό» σπίτι (pics)
Αντιμέτωπος με τον παραλογισμό της αυστραλιανής νομοθεσίας βρίσκεται ένας 58χρονος κάτοικος μίας απομονωμένης περιοχής
στη νοτιοδυτική Αυστραλία, καθώς καλείται να πληρώσει πρόστιμο επειδή το σπίτι του δεν πληροί τις προδιαγραφές του νόμου.
 
Ο 58χρονος Αυστραλός, Roland Gopel, αποτελεί ένα είδος ερημίτη, καθώς επέλεξε εκούσια να μείνει μακριά από τον πολιτισμό και τις πολύβουες μητροπόλεις της χώρας της Ωκεανίας.
Και τώρα καλείται να πληρώσει για αυτήν τουν την επιλογή, καθώς οι αυστραλιανές αρχές έκριναν ότι το μέρος που έχει επιλέξει να αποκαλεί σπίτι του, δεν βρίσκεται μέσα στις προδιαγραφές, που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Αφορμή για το πρόστιμο αποτέλεσε το γεγονός ότι ο 58χρονος Gopel, δεν έχτισε «κανονικό» σπίτι στο -δικής του ιδιοκτησίας- οικόπεδο, ενώ αντ' αυτού διάλεξε να μένει σε ένα τροχόσπιτο μακριά από τον πολιτισμό και τις ανέσεις της πόλης.
Βέβαια, το γεγονός ότι το τροχόσπιτο διαθέτει χημική τουαλέτα, δίκτυο φωτοβολταϊκών συλλεκτών, δεξαμενή συλλογής νερού αλλά και δορυφορική τηλεόραση δε στάθηκε ικανό ώστε να γλιτώσει το πρόστιμο.
Οι αρχές του Περθ, του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 50 δολαρίων για «παράνομη κατασκήνωση», αγνοώντας ότι ο σύγχρονος «Ροβινσώνας», απλά διάλεξε να ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο μέσα σε δικό του οικόπεδο, χωρίς να ενοχλεί κάποιον ή να ρυπαίνει το περιβάλλον.
Η ιστορία του Roland Gopel αναδέιχθηκε μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ ο ίδιος σημειώνει πως το μοναδικό που θέλει είναι «να ζήσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του ειρηνικά και σε αρμονία με τη φύση».