Σελίδες

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ DR ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑΠΑΠΑ , ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ !!! , ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ !!!

Οι Εργαζόμενοι , Ποδοσφαιριστές των περιόδων 1987 και 1990 τής Εταιρείας '' ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ Α.Γ. '' στήν Βιομηχανική Ζώνη τής  Θήβας ,  οι οποίοι συμμετείχαν με Επιτυχίες στα Τουρνουά Φιλίας , Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Γερμανία , με την Επωνυμία '' ΦΙΛΟΚΡΑΤΗΣ '' προσκεκλημένοι τού  Φίλου , Επιστήμονα Διεθνούς Ακτινοβολίας ,  Dr Σωκράτη Γιάπαπα , δεν ξεχνούν αυτό τον Υπέροχο σε όλα του , Πληθωρικό Άνθρωπο , πού μετά την Επιστημονική , σταδιοδρομία του στην Εταιρεία '' ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ Α.Γ. '' την δεκαετία τού 1980 , κέρδισε και τον Βιομηχανικό κόσμο τής Γερμανίας με τις Επιστημονικές του Επιτυχίες .
Έτσι μετά την επίσκεψη του στην Πατρίδα , Ελλάδα τον Αύγουστο τού 2015 , και την υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά , συνάντησης , στον Προσφυγικό Συνοικισμό τής Θήβας , αφιερωμένη  στην Τεράστια Προσωπικότητα του , με ανταλλαγές εθιμοτυπικών δώρων , ζωντανή μουσική , χάπενινγκ και εκπλήξεις ,  στις 7 και 8 Ιουλίου 2017 , ταξιδεύουν στις Μυθικές ,  Μυκήνες όπου , '' Το κλασικό συναντά την Αρχαιότητα '' .
Εκεί θα συναντήσουν τον Μέγιστο σε όλα του Dr Σωκράτη Γιάπαπα , όπου οι Αναμνήσεις και οι Συγκινήσεις αναμένεται να κλέψουν την παράσταση .
*** Πληροφορίες συμμετοχής , στο Τηλέφωνο : 6973466592


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ '' ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ '' 1987
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ '' ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ '' 1987
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ '' ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ '' 1990

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DR ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015